0516 - 481666Welfingstrjitte 5, 9241 GM Wijnjewoudedirectie.desinnewizer@comprix.nl

We laten u graag zien hoe we aan onze leerlingen lesgeven. Natuurlijk is een echt bezoek aan de school de leukste manier om kennis te maken met de werkwijze, de leerlingen en de leerkrachten van Skoalle de Sinnewizer. U bent van harte welkom om onder schooltijd kennis te maken. Bel om een afspraak te maken met directeur Sylvia Bron (0516-481666) of stuur een mailtje naar: directie.desinnewizer@comprix.nl

Het aanmelden van nieuwe leerlingen kan gedurende het hele schooljaar door de brief van Passend Onderwijs Opsterland 'Aanmeldformulier basisonderwijs Opsterland' in te vullen en in te leveren bij de basisschool. U kunt een afspraak maken met de directeur voor een gesprek (kennismaking en informatie over de werkwijze van de school) en een rondleiding.

Wanneer u het aanmeldingsformulier heeft ingeleverd,  wordt het inschrijfformulier ingevuld, ondertekend en ingeleverd bij de directeur. In de weken voordat uw kind 4 jaar wordt, ontvangt uw kind een welkomskaartje met een afspraak om een aantal dagdelen mee te draaien (gewenningsperiode). 

U bent samen met uw kind van harte welkom op Skoalle de Sinnewizer!